Terminsstart på Studio MedAmiYoga

Jag hoppas att du haft en skön sommar.

Höstens mediyoga i studion startar den 25.8.

Nytt för hösten är att alla pass, samt online passen kommer att innehålla både grundpass och chakrapass. Tidtabell och pris finns under fliken kurser och priser.

I rådande samhällssituation då covid 19 på nytt ökar kan du reservera en  plats i studion månadsvis. September, oktober, november. September mediyogapass startar redan den 25.8. På så sätt får du augustiyogapasset på köpet.

Individuell mediyogaterapi enligt överenskommelse.

Vill du komma och prova på mediyoga? Anmäl dig då till ett drop in pass som du anmäler dig till dagen innan. Dessa pass går också online och du kan också delta hemifrån i dessa pass.

För att du skall känna dig trygg att delta kommer jag att minska antalet deltagare i alla pass i studion till 4 personer. Det här gäller både terminskurserna och temadagarna under höstterminen. För att en kurs skall starta behövs minst 3 deltagare. Alla anmälda blir personligen kontaktade ifall en kurs inte blir av.

Reservera din plats senast 24.8 för höstens mediyoga så utnyttjar du möjligheten att få ett pass kostnadsfritt i augusti.

Tag kontakt: ambackman62@gmail.com och fråga om lediga platser.

(tisdagens förmiddagskurs är fullbokad)

Kurserna fylls i den ordning anmälningar kommer in

Varmt välkommen med på sköna mediyogastunder i höst.

Ann-Mari